Bemutatkozás

vágott 1Bótáné Kádas Ella vagyok, egy olyan ötvenes évei elején járó nő, édesanya, feleség, tanárnő, kineziológus, párkapcsolati, aki szülei egyetlen gyermekeként megélte szülei végtelen szeretetét és ki nem mondott elvárásait is. Olyan ember vagyok, aki szereti, tiszteli és becsüli önmagát.

Az is én vagyok, aki elbizonytalanodik, akinek  külső dicséretre és elismerésre is szüksége van.

Az is én vagyok, aki önmaga egyre jobb megismerésére, önbizalma erősítésére törekszik.

Az is én vagyok, aki ezzel kapcsolatos érzéseit, tudását és tapasztalatait szeretné átadni másoknak is.

Megtisztelő számomra. ha velem jössz az önismereti KINCSKERESŐ utazásra!

25 évig középiskolai tanárként dolgoztam. Szeretett fiunk elvesztése után két évvel döntöttem úgy, hogy komolyabban is tanulmányozom azokat az alternatív gyógyító módszereket, melyekkel – orvosi végzettség nélkül is – számos testi és lelki tüneten, betegségen tudok önmagamnak és másoknak is segíteni.

Így esett a választásom a kineziológiára. A modulvizsgákat és a szakvizsgát követően 2008 elején szereztem meg az államilag elismert kineziológus képesítést az Egészségügyi Szakképző- és Továbbképző Intézetben. A kineziológia négy ága mellett (Touch for Health, Brain Gym, One Brain, Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia) a test-lélek-szellem harmóniáját

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSOKKAL,

ÖNBIZALOMERŐSÍTŐ COACHINGGAL,

PREPARE / ENRICH PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁSSAL,

DIAPOZITÍV MAGZATKORI STRESSZOLDÁSSAL,

METAMORF MASSZÁZZSAL,

KISMAMA RELAXÁCIÓVAL,

ÉFT TECHNIKÁVAL

és REIKI ENERGIÁVAL is segítem.

Pedagógusi, kineziológiai tapasztalataim, módszertani és természetgyógyászati ismereteim jelentik az ösztönzést a következő programok, tréningek megvalósítására:.

NARANCSVIRÁG KLUB

SMS/STRESSZMENTES SULI valamint OROSZLÁNKÉPZŐ GYERMEKTRÉNING

CSAKRA-MEDITÁCIÓS ESTEK

KINCSKERESŐ ÖNBIZALOMERŐSÍTŐ TRÉNING

NŐI LÉLEKSIMOGATÓ DÉLUTÁN

TULIPÁN NŐI KÖR

Fordulj hozzám bizalommal, hiszen a titoktartási kötelezettség, mint  egészségügyi szakdolgozóra rám is vonatkozik.

Bótáné Kádas Ella egyéni vállalkozó

20/9764604

bkadasella(kukac)gmail.com (kukac)=@

3300 Eger, Mária u. 34./4.

Vállalkozói engedély száma: 18726525

Adószám: 72758823-1-30

Statisztikai számjel: 72758823869023110

Működési nyilvántartási szám: M/19079

ÁNTSZ engedély szám: 264-3/2010

Adatkezelési azonosító: NAIH-71777/2014.

Tárhely szolgáltató: megacp

A honlapon bemutatott és olvasható tartalom Bótáné Kádas Ella. tulajdonát képezik. Bótáné Kádas Ella az ügyfél-regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Bótáné Kádas Ella weboldalain kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a cég adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a cég weboldalainak bármelyikétől érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-71777/2014.