Kincskereső Önbecsülési Tréning

KINCSKERESŐ ÖNBECSÜLÉSI UTAZÁS 2.0

s-bahn-90492_640pixa

Hamarosan 5. alkalommal indul az online Kincskereső Önbecsülési Tréning vonata!

Az idén azonban MEGÚJULT, kibővült formában, de változatlan ÁLLOMÁSOKKAL és ÚTI CÉLLAL!

Kincskeresés, célok, önbecsülés? Kinek van erre szüksége?

NEKED, ha

 • gyakran érzed azt, hogy mások szebbek, jobbak, okosabbak és ügyesebbek, mint te.
 • sokszor érzed magad, bátortalannak, bizonytalannak, határozatlannak.
 • lekicsinylő, magadat gyengítő gondolatok jutnak gyakran az eszedbe.
 • gyakran hallod másoktól, hogy nem vagy elég jó.
 • gyakran kritizálnak (párod, szüleid, barátaid, tanáraid).
 • kevés biztatást, dicséretet kapsz másoktól.

Jó lenne, 

 • ha azt éreznédhogy TE is ugyanolyan ÉRTÉKES VAGY, mint mások?
 • ha megtalálnád a benned rejlő, még fel nem fedezett ÉRTÉKEKET, KINCSEKET?
 • ha BÁTRABB, MAGABIZTOSABB és BOLDOGABB lennél?

Ha IGEN, akkor gyere velem erre a különleges online KINCSKERESŐ ÖNBECSÜLÉSI UTAZÁSRA!

Úgy utazhatsz végig ezen a kincseidet felfedező utazáson, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról.

Ugyanis csak felszállsz a virtuális vonatunkra és 7 hétfői és 7 csütörtöki napon megérkezel egy-egy állomásra.

Az online végezhető KINCSKERESŐ ÖNBECSÜLÉSI tréning izgalmas kalandot kínál az egyre mélyebb ÖNISMERET, az egészséges ÖNBECSÜLÉS, a reális ÖNÉRTÉKELÉS, a pozitív ÉNKÉP és a sziklaszilárd ÖNBIZALOM megszerzésében.

Miért éppen velem gyere erre az utazásra? vágott 1

Azért, mert

 • pedagógusként és kineziológusként szerzett ismereteimmel, tapasztalataimmal hatékonyan tudlak segíteni önmagad jobb megismerésében, és abban, hogy jobban tudd szeretni és becsülni önmagad,
 • én magam is megtapasztaltam már a fenti érzéseket, de azt is, hogy az önismeret fejleszthető, az önbizalom és az önbecsülés erősíthető, csak tenni kell érte.

Nekem már sikerült! Hidd el, NEKED IS SIKERÜLNI FOG!

open-32567_150pixMelyek az online kincskereső utazás állomásai? Nézz bele!

1. Önismeret, az alapok

Önmagunk egyre jobb megismerése életünk végéig tartó, hosszú folyamat, amely a pozitív élmények, érzések mellett sok nehézséget és krízist is magával hozhat. De ha arra gondolunk, hogy a krízis, a válság szó kínai írásjegye egyszerre jelenti a “veszélyt” és a “lehetőséget” is, akkor csak a hozzáállásunktól függ, hogy arra mi, hogyan reagálunk.

2. Önismeret, egy kicsit bővebben

Milyen vagy? Arra kérlek, hogy írj keresztneved betűivel rád jellemző pozitív tulajdonságokat. Pl.: ELLA- Energikus, Lelkes, Leleményes, Aktív. Majd egészítsd ki a sort 20 rád jellemző pozitív tulajdonságra.

3. Önértékelés

“Az önértékelés javítható és az elfogadás is kialakítható, ami elengedhetetlen a jóérzések megszerzéséhez.”  Tari Annamária

4. Pozitív énkép

A pozitív énkép jó önismeretre utal. Jelzi, hogy az egyén kellő önbizalommal rendelkezik, nem fél az új feladatoktól, sikereket akar elérni, és ezekért keményen dolgozik, vannak életcéljai,  nyílt és őszinte,  jól érzi magát a bőrében, elfogadja és szereti önmagát.

5. Önszeretet

Ha valaki olyan véleményt fogalmaz meg veled kapcsolatban, ami neked rosszul esik, vagy amivel nem értesz egyet, akkor mondd ki háromszor, hogy töröl, és utána mondogasd az alábbi mondatot: “Ez az ő véleménye, az enyém más.” Egészen addig, amíg meg nem szűnik az eredeti kijelentés negatív töltése.

6. Önelfogadás

Mondogasd magadnak naponta többször: Úgy határoztam/döntöttem, hogy napról napra egyre jobban szeretem és elfogadom önmagam.

7. Meglepetés

8. Önszuggesztiók

Önszuggesztió saját tudatunk, viselkedésünk befolyásolása önmagunk által, pozitív megerősítések használatával, amit  elménk csak abban az esetben fogad be, ha azzal teljes mértékig azonosulni tudunk, és magunkra nézve igaznak tartjuk.

9. Önérvényesítés

Önérvényesítés, angol szóval “asszertivitás”,  azt jelenti, hogy legyünk tisztában a jogainkkal és álljunk is ki mellettük, de közben ne sértsük mások jogait, érzelmeit.

10. Önbizalom

“A siker felfokozza, erősíti az önbizalmat. A sikertelenség, a kudarc apró emlékképei elrekesztik az önbizalom áramforrását.” Szepes Mária

11. Önbecsülés

“Az önbecsülést erősíti, ha érezzük, hogy szeretnek, és ha úgy érezzük, hogy értünk valamihez.”

12. Önfejlesztés

A pszichológia és a spiritualitás komoly segítséget jelenthet abban, hogy egy-egy elakadásunkból tovább tudjunk lépni, és önmagunk fejlesztése, megvalósítása, akár meghaladása révén elérjük azokat a céljainkat, amelyekért igazán érdemes élni.

13. Önmegvalósítás

Az önmegvalósítás azt jelenti, hogy a bennem rejlő adottságokat, képességeket maximálisan kihasználom, s igyekszem megvalósítani mindazt, ami lehetőségként bennem szunnyad.

14. Önmenedzselés

Az önmarketing alapreceptje Hozzávalók: • nagy adag önbizalom + reális önismeret, állandó önfejlesztés +  erős hit + megfelelő motiváció, hajtóerő + kitartás, stratégiai gondolkodás +  következetes tudatosság

Milyen változásokat tapasztalsz meg az önbecsülési utazás végére?

 • sokkal jobban ismered majd magad, mint előtte,
 • nem csak a negatív tulajdonságaidat tudod felsorolni, hanem büszke vagy a jó tulajdonságaidra és megszerzett képességeidre is,
 • megtanulod reálisan látni, értékelni önmagad,
 • nem szomorítanak már el mások veled kapcsolatos negatív, lehúzó véleményei,
 • egyre többször tudsz már nemet is mondani,
 • képes leszel őszintén, önérvényesítő módon beszélni érzéseidről, kéréseidről,
 • több én-üzenetet tudsz megfogalmazni,
 • megtanulod hibáiddal, gyengeségeiddel együtt egyre jobban elfogadni, szeretni önmagad,
 • hasznodra tudod fordítani saját megerősítő mondataid,
 • jobban bízol majd önmagadban,
 • megismered az önfejlesztés lehetőségeit,
 • körvonalazódik benned az önmegvalósítás és az önmenedzselés igénye
 • sokkal BÁTRABB, MAGABIZTOSABB, CÉLTUDATOSABB ÉS ÖNÉRVÉNYESÍTŐBB LESZEL, de csak akkor, ha TESZEL IS ÉRTE!

 smiley-147407_150Néhány vélemény azoktól, akik már részt vettek ezen a tréningen

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre, mert ez a tréning visszaadta a hitet önmagamban, abban, hogy sok mindent jól csinálok. Egyre magabiztosabban kezdek már  bele új feladatokba is.”  K. Andrea

“Nekem az tetszett a legjobban, hogy az elmélet sem volt unalmas, a  gyakorlatok pedig több oldalról is megvilágították az adott témát.” B. Judit

“Azért volt számomra különleges ez a tananyag, mert minden lecke végén volt olyan érdekesség, ami azt is megerősítette bennem, hogy milyen sok lehetőség van arra, hogy élvezetes formában egyre jobban megismerjem  önmagam.” S. Gábor

“Nekem arra volt a legnagyobb szükségem, hogy megtanuljak nemet is mondani. Az önérvényesítésről szóló leckében megtanult asszertív kommunikáció sokat segít nekem ebben.” B. Klára

“Jól tettem, hogy a hanganyagot is megvásároltam, mert nem csak a relaxációs zene, de Ella hangja is megnyugtatóan hatott rám, így még jobban tudtam koncentrálni a leckékre.” T. Mária

“Elfoglaltságaim miatt néha lemaradtam, de éreztem, hogy figyelnek rám, segítséget is kérhetek.”  B. Edit

” Logikusan felépített, érthetően megfogalmazott, érdekes tréninganyag, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné magát jobban becsülni. Ez legyen az első lépés!” K. Péter

Mikor indul és meddig lesz úton az online Kincskereső Önbecsülési expedíció vonata?

2017. őszén, és 7 héten át lesz úton az expedíció vonata 14 állomást/leckét érintve

Mennyibe kerülnek a jegyek koránkelő kedvezménnyel? Az itt megadott árak már nem érvényesek.

open-32567_150pixcute-15719_640hatos-karaconyi-kerettel

1. 14 LECKE         +      HANGANYAG           +  KÁRTYACSOMAG

Ha utazás közben a tréning anyagának OLVASÁSA mellett hanganyagot is szeretnél  HALLGATNI, majd utána “a veled együtt utazókkal KÁRTYÁZNI“, akkor a KÁRTYÁZÓ JEGY való neked, így együtt  16.900 Ft helyett csak 15.900 Ft-ért.

!!!DE ELŐVÉTELBEN, DUPLÁN ÉRTÉKES KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNNYEL csak 13.900 Ft, ha 2017. január 31. éjfélig megrendeled és február 5. éjfélig át is utalod a jegy árát!!!

Így összesen 5500 Ft (3000 Ft + 2500 Ft) a megtakarításod, mert  még ajándékba kapsz egy 2500 Ft értékű  Értékes vagy! önbizalom-erősítő kártyacsomagot is!

!!!Február 1. és február 10. között már csak az elővételi kedvezmény van érvényben, így a jegy ára 16.900 Ft helyett 13.900 Ft! Csak 1 kártyacsomagot tartalmaz!!

Ez a jegy tartalmazza a 14 állomás elméleti anyagát, gyakorlati feladatait, a témához kapcsolódó érdekességeket +relaxációs zenét, meditációs, érdekes hanganyagot MP3 formátumban+ 1 csomag általad választott Értékes vagy! önbizalom-erősítő kártyacsomagot!

.

open-32567_150pixcute-15719_640

2. 14 LECKE    +     HANGANYAG

Ha utazás közben az OLVASÁS mellett még szívesen HALLGATNÁL a témához kapcsolódó hanganyagot is, akkor válaszd a  HALLGATÓ jegyet, így együtt 13.900 Ft helyett csak 12.900 Ft-ért.

DE ELŐVÉTELBEN, DUPLÁN ÉRTÉKES KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNNYEL ez csak 11.400 Ft-ba kerül, ha 2017. január 31. éjfélig megrendeled, és február 5. éjfélig át is utalod a jegy árát!!!

Így összesen 5000 Ft (2500 Ft + 2500 Ft) a megtakarításod, mert még ajándékba kapsz egy 2500 Ft értékű  Értékes vagy! kártyacsomagot is!

!!!Február 1. és február 10. között már csak az elővételi kedvezmény van érvényben, így a jegy ára 13.900 Ft helyett 11.400 Ft! Már nem tartalmaz kártyacsomagot!!!

Ez a jegy tartalmazza a 14 állomás elméleti anyagát, gyakorlati feladatait, a témához kapcsolódó érdekességeket + relaxációs zenét, meditációs és érdekes hanganyagokat MP3 formátumban.

open-32567_150pix

3. Ha utazás közben csak OLVASNI szeretnél, akkor válaszd az OLVASÓ jegyet 11.900 Ft-ért.

DE ELŐVÉTELBEN, A DUPLÁN ÉRTÉKES KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNNYEL ez csak 9.900 Ft-ba kerül, ha 2017. január 31. éjfélig megrendeled és február 5. éjfélig át is utalod a jegy árát!!!

Összesen 4500 Ft (2000 Ft + 2500 Ft) a megtakarításod, mert még ajándékba kapsz egy 2500 Ft értékű Értékes vagy! kártyacsomagot is!

!!!Február 1. és február 10. között már csak az elővételi kedvezmény van érvényben, így a jegy ára 11.900 Ft helyett 9.900 Ft Már nem tartalmaz kártyacsomagot!!!

Ez a jegy tartalmazza a 14 állomás elméleti anyagát, gyakorlati feladatait és a témához kapcsolódó érdekességeket.

AZ ALÁBBI LAP KITÖLTÉSÉVEL TUDSZ JELENTKEZNI ELŐVÉTELI KEDVEZMÉNNYEL 2017. 02. 10-IG

KÁRTYÁZÓ JEGY= 14 LECKE + HANGANYAG + 1 KÁRTYACSOMAG = 13.900 FT (16900 FT helyett)

HALLGATÓ JEGY = 14 LECKE + HANGANYAG= 11.400 FT (13900 FT helyett)

OLVASÓ JEGY= 14 LECKE = 9.900 Ft (11900 Ft helyett)

Vezetéknév, Keresztnév*
Email*
Email cím*
Irányító szám
Város, község
Utca, házszám
Telefonszám*
Számlázási név
Számlázási cím
KÁRTYÁZÓ JEGY
HALLGATÓ JEGY
OLVASÓ JEGYA fenti gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket. Fizetni előre banki átutalással, banki befizetéssel vagy rózsaszín postai csekkel lehet. Minden fizetési lehetőség pontos leírását megtalálod a jelentkezésed után kapott visszaigazoló emailben. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott jelentkezés esetén a jelentkező a tréning indulásáig  indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A szerződést a jelentkezési űrlap kitöltésével és az az adatok beküldése gombra való kattintással  Bótáné Kádas Ellával (3300 Eger, Mária u. 34. Asz: 72758823110) kötöd.