Kincskereső Módszer

  • vágott 1Gyakorló kineziológusként megtapasztaltam, hogy klienseim nagy részénél a problémák gyökerét az alacsony önbecsülés és önbizalomhiány jelenti.

A legváltozatosabb életterületeken jelentett ez számukra komoly problémát:

  •  társas kapcsolatokban (szülővel, baráttal, osztálytárssal, kollégával, főnökkel, kisebb-nagyobb társasággal szemben),
  • párkapcsolatban az önérvényesítés és az egyenrangúság terén,
  • iskolai eredményesség elérésében,
  • munkahelyi érvényesülés során, és még számos területen.

Mivel a legváltozatosabb gondok jelentkeztek ugyanazon probléma miatt, olyan megoldást kellett találnom, amely gyors és hatékony segítséget nyújt klienseimnek, és  különböző területeken is alkalmazható.

Ez vezetett oda, hogy behatóbban tanulmányozzam ezt a területet, s ötvözzem pedagógiai, kineziológiai és módszertani  ismereteimet, tapasztalataimat. Így született meg Kincskereső Módszerem, melyet folyamatosan fejlesztek, bővítek 

HA sokszor érzed azt,  

  • hogy nem vagy elég értékes,
  • sokat bírálod, bántod  és ostorozod önmagad,
  • számos önsegítő könyvet elolvastál már, 
  • tapasztalsz pozitív változást, de az még nem elegendő a számodra,  

 akkor ez a módszer éppen neked és rólad szól.

Nézd hát meg, mit találsz Kincskereső Módszerem ládikájában!

imagesCA5NLCJJElőször is az ajándékba letölthető KINCSKERESŐ ÚTIKALAUZT, amely felkészít és ráhangol önmagad egyre jobb megismerésére, szeretetére és elfogadására.

  •  A KINCSES BLOGOT, amelyben kiegészítésként ehhez kapcsolódóan  érdekes, hasznos ismereteket és gyakorlatokat olvashatsz rendszeresen.

Az online Kincskereső Önbecsülési tréning pedig 7 héten át 14 állomáson keresztül segít abban, hogy egyre jobban megismerd, elfogadd és megszeresd önmagad.

Az önbecsülési lépcső harmadik fokán pedig az élő kiscsoportos KINCSKERESŐ ÖNBECSÜLÉSI TRÉNINGET találod már nem csak a ládikában, hanem Egerben,  a Narancsvirág Egészségkuckóban.

Egyéni KINEZIOLÓGIAI kezelésre is van lehetőséged. Izomteszteléssel határozom meg, hogy a kineziológián kívül melyik módszerrel tudok  neked legeredményesebben segíteni önbecsülésed, önbizalmad növelésében: önbizalomerősítő coaching, Access bars kezelés és házassági tanácsadás.  Itt kérhetsz időpontot.

Ugye tudod, hogy kincseid elrejtve már régóta, születésed óta benned vannak. Keresd meg azokat, mutasd meg az egész világnak, hogy milyen értékes vagy!

Válassz a fenti lehetőségek közül, tedd meg az első lépést önmagadért, önbizalmad megerősítéséért! Szeretettel várlak!