6-18. évesek kártyái

 1. A 6-10 éveseknek szóló napsárga színű kártyacsomag

12 önismereti és önbizalom-erősítő feladatot,

valamint 12 pozitív megerősítő mondatot tartalmaz a gyermekek számára.

A 25-47. kártya már a szülőkhöz szól neveléssel kapcsolatos ismeretekkel és javaslatokkal.

A gyerekeknek szánt kártyákat már sok iskolában is használják, különösen a pozitív megerősítő mondatokat. Kártyával indítják a napot, rajzórán pedig rajzok  készülnek a kártyák alapján.

Javaslatom: keverd össze a gyermekek kártyáit (1-24. kártya), majd esténként húzzatok belőle egy kártyát. Ha feladat van a kártyán, végezzétek el közösen. Ha pozitív megerősítő mondatot találtok rajta, akkor, ha már tud írni a gyermek, másolja át egy szép kis színes papírra, azt tegye be a tolltartójába. Ezt követően pedig többször olvassa el a mondatot, ha már megtanulta, akkor a következő napon mondogassa, minél többször, annál jobb, de legalább 3 alkalommal.

2.  A 10-14 évesek szóló narancssárga színű kártyacsomag

24 önismereti és önbizalom-erősítési feladatot,

valamint 23 pozitív megerősítő mondatot tartalmaz.

Javaslatom: keverd össze a kártyákat, majd esténként húzz belőle egyet. Ha feladat van a kártyán, végezd el egy szép kis füzetben vagy papíron. Ha pozitív megerősítő mondatot találsz rajta, akkor másold át egy szép kis színes papírra, majd tedd be a tolltartódba. Ezt követően pedig többször olvasd el a mondatot, egészen addig, míg meg nem tanultad. A következő napon pedig mondogasd magadban vagy hangosan, minél többször, annál jobb. Hidd el, nem marad el az eredmény!

3. A 14-18 évesek türkiz színű kártyacsomagja is

24 önismereti és önbizalom-erősítési feladatot, valamint

23 pozitív megerősítő mondatot tartalmaz.

Javaslatom: keverd össze a kártyákat, majd esténként húzz belőle egyet. Ha feladat van a kártyán, végezd el egy szép kis füzetben vagy papíron. Ha pozitív megerősítő mondatot találsz rajta, akkor másold át egy szép kis színes papírra. Ezt követően pedig többször olvasd el hangosan a mondatot.  A következő napon pedig mondogasd magadban vagy hangosan, minél többször, annál jobb. Hidd el, nem marad el az eredmény!  Napról-napra egyre határozottabbnak és magabiztosabbnak érzed majd magad!

Az ÉRTÉKES VAGY! kártyacsalád már nyolctagú!

 Ajándékozd meg gyermekedet, párodat és/vagy saját magadat az ÉRTÉKES VAGY! kártyákkal, hogy még eredményesebbek, magabiztosabbak legyetek, jobban szeressétek, tiszteljétek és becsüljétek önmagatokat!

Hidd el, mindenkinek jó érzés, ha szeretik, ha bíznak benne, ha tesznek érte! 

Ez az Értékes vagy! kártyacsomag egyik üzenete!

 Itt lehet a kártyákat megnézni és megrendelni.

Február 18-ig Valentin napi akciós áron!