Értékes vagy! kártyák

 

Az Értékes vagy! kártyacsalád most már nyolctagú:

Értékes vagy! kártya

.
Ajándékozd meg magad az ÉRTÉKES VAGY! kártyákkal! 

Vagy gyermekeidet, vagy másokat, akiknek szükségük lehet arra, hogy egyre értékesebbnek érezhessék önmagukat!

A lap alján tudod megrendelni, feltétlenül írd bele, hogy mely csomagokból hány darabot kérsz.

Hidd el, mindenkinek jó érzés, ha szeretik, ha bíznak benne, ha tesznek érte! 

Ez az Értékes vagy! kártyacsomag egyik üzenete! Legyen tiéd az egyik, tartozz azok közé, akik a leghamarabb megerősítik önbecsülésüket a kis kártyák segítségével!

Segítsd gyermekeidet és ismerőseidet is abban, hogy még eredményesebbek, magabiztosabbak legyenek életük minden területén.

A kártyák nyomdai munkálatait az ötlet megszületésétől a megvalósulásáig a “nyomdai ötletgyáros” Szabó Katalin viselte szívén és gazdagította. Külön köszönet illeti őt ezért, csak ajánlani tudom mindenkinek.

 Hogyan segítenek ezek a kis kártyák? Kétféleképpen.

 1. Először naponta húzol a feladatkártyákból, egy kis noteszbe vagy egy szép papírra leírod a “megoldást”. Ezt követően már csak a megerősítő kártyákat használod úgy, hogy mindennap húzol belőle egyet, mantraként mondogatod a mondatokat, majd a már kihúzott kártyát félreteszed.

2. Úgy is dönthetsz, hogy összekevered a kártyákat, s  naponta húzol belőlük egyet, majd  ha elfogytak, akkor kiválogatod a pozitív megerősítő mondatokat tartalmazó kártyákat, s utána már csak azokat használod egészen addig, amíg úgy nem érzed, hogy teljesen beépültek azok a pozitív gondolatok.

És végül, mennyibe kerülnek a kártyacsomagok?

2017 szeptemberében a  STÍLUSVARÁZS kártyacsomaggal bővült a kártyacsalád! Így ebből az alkalomból  2017. 10. 10-ig minden kártyacsomag 2500 Ft helyett 1900 Ft + postaköltség áron érhető el! 

Ilyen akció még nem volt, egy ideig nem is lesz! 

Ha a közelgő névnapokra, mikulásra vagy a karácsonyra gondolsz, könnyű lesz eldöntened, kinek és hány darabot vásárolj!

 • 1 kártya: 1900 Ft+600 Ft, összesen          2500 Ft 
  2 kártya  3800 Ft+700 Ft, összesen          4.500 Ft
  3 kártya: 5700 Ft+700 Ft, összesen          6.400 Ft
  4 kártya: 7600 Ft +1000 Ft, összesen       8.600 Ft
  5 kártya: 9.500 Ft + 1000 Ft, összesen    10.500 Ft
  6 kártya 11.400 Ft + 1000 Ft=  összesen 12.400 Ft, 
 • 7 kártya 13300 + 1500 Ft= összesen       14.800 Ft,
 • 8 kártya 15.200+1500 Ft=  összesen       16.700 Ft

A kártyák mellé ajándékba vásárolható még horgolt SZÍVECSKE( 6×5 cm) és SZÍVECSKÉS könyvjelző (5×4 cm) is fehér színben, ugyanis a szív az önszeretetünk és az önbecsülésünk szimbóluma is. Az ára: 250 Ft/db

MEGRENDELŐ LAP

Megrendelem az Értékes vagy! kártyacsomagot, az alábbi megrendelő lap kitöltésével. (Írd be, kérlek, hogy melyik csomagból hány darabot kérsz:  napsárga 6-10, narancssárga: 10-14 , türkiz:14-18 éveseknek, ciklámen: felnőtt nőknek, zöld: felnőtt férfiaknak, bordó párkapcsolati, a kártyázós a családi, lila: Stílusvarázs, stílustanácsok nőknek valamint hány darab horgolt szívecskét vagy horgolt könyvjelzőt kérsz.

Email*
Email még egyszer*
Teljes név*
Szállítási cím*
Számlázási név és cím, ha nem egyezik meg a szállításival
Telefonszám*
Hány darabot rendel a 6-10 éveseknek szóló csomagból?
Hány darabot rendel a 10-14 éveseknek szóló csomagból?
Hány darabot rendel a 14-18 éveseknek szóló csomagból?
Hány darabot rendel a nőknek szóló csomagból?
Hány darabot rendel a férfiaknak szóló csomagból?
Hány darabot rendel a pároknak szóló csomagból?
Hány darabot rendel a családi csomagból?
Hány darabot rendel a Stílusvarázs csomagból?
Hány darabot rendel a horgolt szívből?
Hány darabot rendel a horgolt könyvjelzőből?A megrendelés elküldése gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket. Fizetni előre banki átutalással, banki befizetéssel vagy rózsaszín postai csekkel lehet. Minden fizetési lehetőség pontos leírását megtalálod a jelentkezésed után kapott visszaigazoló emailben. A megrendelt kártyacsomag postázására a pénz beérkezését követően kerül sor, erről e-mailben értesítelek. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az bkadasella@gmail.com címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az az adatok beküldése gombra való kattintással  Bótáné Kádas Ellával (3300 Eger, Mária u. 34. Asz: 72758823110) kötöd. Köszönöm, hogy megrendelted a kártyacsomagot, kívánom, hogy a legnagyobb segítségedre legyen önbizalmad és önbecsülésed megerősödésében!